AutoCamperRådet - Jan Mattsson
Jan Mattsson indtræder i AutoCamperRådets bestyrelse
AutoCamperRådet ændrer bestyrelse

AutoCamperRådets næstformand Henrik Bagger har ønsket at udtræde af bestyrelsen med udgangen af 2018. Henrik har fået nye udfordringer i sit private job, og får derfor fremadrettet ikke den fornødne tid til bestyrelsesarbejet. Bestyrelsen i AutoCamperRådet ønsker Henrik tillykke med de nye udfordringer, og takker for indsatsen.

Campervenner har udpeget Jan Mattsson

Bestyrelsen i Campervenner har som afløser for Henrik Bagger, udpeget Jan Mattsson. Jan Mattsson er født i 1957. Jan er gift med Bente og de er bosiddende i Holstebro.

God erfaring med autocamperlivet

Jan og Bente har god erfaring med autocamperlivet. De startede i sin tid med at campere i telt, hvorefter de i en del år kørte med campingvogn. Siden 2009 har Jan og Bente kørt såvel Danmark som det øvrige Europa tyndt i deres Autocamper, og Jan har fulgt flittigt med i, hvad der sker i det autocamper-politiske arbejde.

Jan er pensioneret fra Forsvaret, og han har mange gode kompetencer, herunder f.eks. diplomatiske kompetencer. Mange af Jans kompetencer har han blandt andet fået via udstationeringer og udsendelser til forskellige verdensdele i forbindelse med jobbet hos forsvaret.

Bestyrelsen i AutoCamperRådet hilser Jan Mattsson velkommen, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde.

Morten Lægaard
Formand

AutoCamperRådet