Hjem Autocamper lov nyt Nyt om sæsonnummerplader – svar fra skatteminister, Karsten Lauritzen

Nyt om sæsonnummerplader – svar fra skatteminister, Karsten Lauritzen

9452
sæsonnummerplader, skatteministeren, karsten lauritzen, autocamper

AutoCamperRådet har tidligere indsendt forslag til Skatteministeriet omkring muligheden for at kunne benytte sæsonnummerplader på autocampere, således at vi som i flere af vores nabolande kunne få en løsning, hvor det var nemt at have sin autocamper på ”stand-by”, hvis den ikke skulle bruges i længere perioder.

Skatteministeren afviser
Desværre vil skatteminister, Karsten Lauritzen ikke på nuværende tidspunkt lade en ordning omkring sæsonnummerplader blive en realitet. Det fremgår af det svar, AutoCamperRådet i dag har modtaget fra ministeren. I brevet begrunder ministeren afslaget med, at det ikke vil være hensigtsmæssigt og økonomisk muligt at lade autocampere få en særordning, som ikke gælder alle andre typer af køretøjer.

For meget besvær – ifølge ministeren
Afslaget på AutoCamperRådets forslag begrundes i det administrative besvær sammen med de kontrolmæssige og provenumæssige konsekvenser, indførelsen af en sådan ordning vil få. Samtidig skriver ministeren dog, at han vil have forslaget in mente, næste gang der skal ske en omlægning af bilafgifterne i Danmark, så der kan skabes gode rammer, for det han i afslaget kalder ferie- og fritidskøretøjer.

AutoCamperRådet tager forslaget om sæsonnummerplader op igen
AutoCamperRådet holder sig orienteret om lovgivningsarbejdet i Folketinget, og vi vil fremsætte nyt forslag for ministeren igen, såfremt der skulle opstå en passende lejlighed.

Læs ministerens svar: Svar Karsten Lauritzen