ACR sendte i sensommeren en opfordring til de mange kommuner, langs ruten til Tour de France, bl.a. Haderslev kommune. Opfordringen lød på etablering af flere autocamperpladser i f.m. Tour de France 2022.

Kommunen har nu meldt tilbage, at der ikke etableres yderligere pladser i Haderslev Kommune. Det kan undre, når vi ved hvor mange tyske autocampere, som hvert år ses i Frankrig omkring touren. Mange af dem ville også være potentielle gæster i Danmark, men kommunen henviser blot til de 6 eksisterende pladser:

Haderslev Autocamper Plads

Aarøsund Autocamper Plads

Kolindsholm Camper

Gram Slot Autocamper Plads

CamperParken Haderslev

Quickstop for autocampere

God fornøjelse med jeres besøg til Tour de France. Det er en stor oplevelse at se rytterne, men også mærke den intense stemning omkring touren.