Lystbådehavnen i Egense er en lille privat ejet lystbådehavn, helt ud mod sydsiden af Limfjorden, og tæt beliggende ved færgen til Hals.

Bestyrelsen har gennem flere år drømt om etablering af en autocamperplads. Efter den seneste afgørelse fra Planklagenævnet i Assens, øjner de nu nye muligheder.

ACR har tidligere deltage i fællesmøder med havnens bestyrelsen, og Aalborg kommune, hvor planene måtte opgives. Bestyrelsen har derfor igen rettet henvendelse til ACR. Ønsket er hjælp til etablering af en plads til autocampere på havnens arealer.

På et netop afholdt møde med deltagelse af havnens formand Jan L. Larsen, kasserer Bettina Jane Nielsen, og bestyrelsesmedlemmerne i ACR Ole Berg og Gert Melchiorsen, blev vi præsenteret for de mange planer bestyrelsen arbejder med. ACR har givet tilsagn med råd og vejledning, og vi glæder os til at se resultatet.

Håbet er at Egense Lystbådehavn kan åbne en fin autocamperplads i forbindelse med havnens 50-års jubilæum, den sidste weekend i april 2022. I ACR er vi klar til snoreklipningen. Ligeledes bistår vi gerne, hvis der opstår ønsker og behov herfor i det videre arbejde.

Der findes allerede nogle pladser til AC med el og vand, og fuld adgang til klubhuset med bad og toilet. Desuden fri Wi-Fi og en fantastisk udsigt til indsejlingen til Limfjorden.