ACR arbejder for gode faciliteter til autocamperturisterne

Fra det tyske European Caravan Federation (ECF) fremgår salgstallene for både campingvogne og autocampere.

I de seneste 12 måneder (1/9-20 til 31/7-21) er der i alt solgt 1.777 autocampere alene i Danmark, og hele 181.721 i hele Europa. Det svarer til en stigning i DK på ikke mindre end 72,5% og på hele Europæisk plan 28% flere end i tilsvarende periode af 2020.

Ikke underligt at vi efterhånden møder mange Autocampere på vores veje, og der oftere og oftere opleves trængsel på overnatningsstederne. Bl.a. af den årsag arbejder ACR konstant på at få flere pladser.

ACR arbejder konstant på bedre forhold på rigtig mange fronter. I øjeblikket har vi ubesvarede henvendelser til bl.a. Dansk Erhverv (detailbranchen) Salling Group og flere kommuner/havne for at skaffe bedre parkeringsmuligheder – både til indkøb, men også overnatning.

Salget af Campingvogne stiger også, men i samme periode alene med 7,2%  til et samlet salg på 79.169 – en tendens som nu er set over nogle år. Vi kan måske håbe på, at også Campingpladserne nytænker deres prisstruktur for autocamperne, samt deres indretning af pladser til autocamperne, mod til gengæld at få en langt højere belægningsgrad hele året.

Kilde: European Caravan Federation (ECF)