ACR har taget kontakt til sekretariatet for Tour de France i forbindelse med afviklingen af turen i Danmark. Traditionelt er der mange autocampere, som følger turen, og for at undgå kaos, opfordre ACR til at der planlægges mange egnede holdepladser for autocampere langs ruten.

Det store øgede salg af autocampere bare i Danmark, forudses at kunne medvirke til mange autocampere langs ruten, og derfor er opfordringen til, at de involverede kommuner, landmænd osv. kunne gå sammen om at finde fornuftige holdepladser langs ruten.

Du kan læses AutoCamperRådets henvendelse HER


Efter første kontakt til Tour de France DK sekretariatet, blev ACR opfordret til en direkte kontakt til de enkelte kommuner herom, med opbakning fra sekretariatet. Det er sket den 18-06-2021. Når der forhåbentlig kommer positive svar fra de enkelte kommuner, vil vi forsøge at komme med et overblik og tips til de forskellige POPUP stellpladser i f.m. Tour de France DK 2022.


Billederne viser nok ganske godt udfordringen.